{{locale("BACK")}}
{{passString}}
{{type.count}}
{{locale(type.text)}}
{{locale(type.desc)}}
{{locale("AT_ANY_TIME")}}
{{locale("IN_THE_MORNING")}} [00:01-10:00]
{{locale("IN_THE_AFTERNOON")}} [10:01-16:00]
{{locale("IN_THE_EVENING")}} [16:01-23:59]
{{locale("AT_ANY_TIME")}}
{{locale("IN_THE_MORNING")}} [00:01-10:00]
{{locale("IN_THE_AFTERNOON")}} [10:01-16:00]
{{locale("IN_THE_EVENING")}} [16:01-23:59]
{{locale("AT_ANY_TIME")}}
{{locale("IN_THE_MORNING")}} [00:01-10:00]
{{locale("IN_THE_AFTERNOON")}} [10:01-16:00]
{{locale("IN_THE_EVENING")}} [16:01-23:59]
{{locale("REMOVE_LEG")}}
{{locale("FORM_CLASS_ANY")}}
{{locale("FORM_CLASS_E")}}
{{locale("FORM_CLASS_W")}}
{{locale("FORM_CLASS_B")}}
{{locale("FORM_CLASS_F")}}
{{locale("FORM_CLASS_P")}}
{{allAirCompanies}}
{{locale("BY_EXACT_DATE")}}
±1 {{locale("DAY")}}
±2 {{locale("DAYS")}}
±3 {{locale("DAYS")}}
{{locale("CLEAR_ALL")}}
Меню Затваряне

Wizzair самолетни билети

Цените на визер полети

Wizzair самолетни билети: Визер е авиокомпания, която се гордее с ниски цени на билетите си, което я прави много популярна сред пътниците. Цените на билетите обикновено се определят от различни фактори, като например дестинацията, датата на пътуване, допълнителните услуги, които се избират и т.н. Затова е добре да се прави сравнение на цените на билетите за даден маршрут, за да се намерят най-изгодните оферти. Това може да се направи чрез уеб сайтове за резервации на билети или чрез туристически агенции. Освен това, визер редовно предлага промоции и отстъпки, които могат да намалят цената на билета и да направят пътуването още по-достъпно.

Wizzair полети

Wizzair самолетни билети -Дестинации: до къде лети авиокомпания Wizzair от българия

Авиокомпания Wizzair лети от България до множество дестинации в Европа. Някои от тези дестинации включват:

 • Лондон, Обединеното кралство
 • Рим, Италия
 • Виена, Австрия
 • Барселона, Испания
 • Берлин, Германия
 • Ейндховен, Нидерландия
 • Мадрид, Испания
 • Малага, Испания
 • Рейкявик, Исландия
  Брюксел, Белгия
 • Будапеща, Унгария
 • Копенхаген, Дания

Това са само някои от дестинациите, до които Wizzair предлага полети от България. За повече информация, може да посетите уебсайта на авиокомпанията.

 

Какъв багаж мога да нося, ако имам билет на Wizzair?

Ако имате билет на Wizzair, можете да носите един багаж до 10 кг и една малка ръчна чанта с максимални размери 40x30x20 см, която може да бъде поставена под седалката пред вас. За допълнителна такса може да бъде резервиран и голям кабинен багаж или регистриран багаж. Максималната тегло на регистрирания багаж е 32 кг.

чек-ин (регистрация) – правила на Wizzair

За да направите чек-ин (регистрация) при Wizzair можете да използвате уебсайта или мобилното приложение на компанията. Обикновено чек-ин може да се направи от 30 дни до 3 часа преди излитането на полета.

Ако сте резервирали място за сядане, можете да го направите онлайн безплатно. В противен случай, можете да платите за място за сядане при чек-ина на летището.

Трябва да имате при себе си валиден документ за самоличност, както и електронен или хартиен билет. При регистрацията ви ще получите по електронна поща посочените гейт и час за излитане.

Важно е да бъдете на летището поне 2 часа преди излитането на полета, за да можете да направите необходимите проверки и да се приберете на време в зоната на гейта.

Wizzair полети
Wizzair полети

Флотилията на Wizzair

Флотилията на Wizz Air включва изцяло Airbus самолети. Тя се състои от различни модели на Airbus A320 с различни капацитети на пътниците – от 180 до 239. Общо компанията разполага с над 140 самолета Airbus, като някои от тях са A320neo и A321neo. Wizz Air е най-голямата нискотарифна авиокомпания в Централна и Източна Европа и известна с политиката си за създаване на една от най-младите флотили в Европа, която се характеризира с висока ефективност и ниски емисии на въглероден диоксид.

Контакти-номерът за връзка Wizzair

Телефон номер на визер България (Български обслужване) : За връзка с Wizzair можете да използвате следният номер за България: +359 2 491 83 06. За разлика от номерата 0700, обаждането на този телефонен номер на Wizzair няма да има допълнителни разходи за вас.

Адресът на Wizz Air в България е: България, гр. София, бул. Цариградско шосе 115L, ет. 5 Това е офисът на авиокомпанията в София, който се намира в близост до Технополис.

До колко дестиации визер лети от софия?

Визер (Wizz Air) лети от София до над 30 дестинации, включително Барселона, Мадрид, Лондон, Рим, Париж, Милано, Амстердам, Берлин и други.

Wizzair полети
Wizzair полети

Защо да летя с Визер?

Визер е авиокомпания, която предлага нискотарифни полети до много дестинации в Европа и извън нея. Една от главните предимства на полетите с Визер е ниската цена на билетите, което прави пътуването по-достъпно за повече хора. Компанията предлага различни услуги, като избор на места в самолета, различни опции за багаж и др. Освен това, Визер има много гъвкави правила за промяна и отменяне на полети, което може да бъде много полезно за пътниците в случай на непредвидени обстоятелства. Визер има съвременна флотилия от самолети и осигурява високо ниво на безопасност и комфорт по време на полета.

Wizzair полети
Wizzair полети

Съвети преди да летя с визер

Разполагам с няколко съвета за пътуващите с Wizz Air:

Проверете внимателно правилата за багаж на Wizz Air, за да избегнете ненужни такси и неудобства. Пазете се от надминаване на максималното тегло и размер на багажа.

Резервирайте си място в самолета по време на онлайн регистрацията. Така ще можете да изберете място близо до изхода или до прозореца, ако предпочитате.

Не забравяйте да направите онлайн регистрацията си, за да избегнете ненужни забавяния и да бъдете сигурни, че сте потвърдили мястото си в самолета.

Проверете внимателно всички услуги, предоставяни от Wizz Air, за да изберете тези, които са ви необходими и за да избегнете допълнителни разходи. Например, ако носите багаж само в ръчната си чанта, не е необходимо да плащате за допълнителен багаж.

Бъдете на летището навреме и се уверете, че сте напълно подготвени за полета си. Проверете времето на полета и гейта на вашето излитане, за да избегнете забавяния.

Ако пътувате с деца, уверете се, че сте резервирали си места до тях и имате всичко необходимо за техния комфорт и развлечение по време на полета.

Придържайте се към правилата за безопасност на полета, както и към указанията на екипажа на Wizz Air. Не забравяйте да изключите мобилните си устройства по време на полета и да носите маската си за лице в съответствие със задължителните противоепидемични мерки.

Wizzair полети
Wizzair полети

Проверка на полет wizz air | втини самолетни билети wizz Air | Wizzair Самолетни билети | wizz air разписание | визер полети

Wizzair полети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Обадете се!