{{locale("BACK")}}
{{passString}}
{{type.count}}
{{locale(type.text)}}
{{locale(type.desc)}}
{{locale("AT_ANY_TIME")}}
{{locale("IN_THE_MORNING")}} [00:01-10:00]
{{locale("IN_THE_AFTERNOON")}} [10:01-16:00]
{{locale("IN_THE_EVENING")}} [16:01-23:59]
{{locale("AT_ANY_TIME")}}
{{locale("IN_THE_MORNING")}} [00:01-10:00]
{{locale("IN_THE_AFTERNOON")}} [10:01-16:00]
{{locale("IN_THE_EVENING")}} [16:01-23:59]
{{locale("AT_ANY_TIME")}}
{{locale("IN_THE_MORNING")}} [00:01-10:00]
{{locale("IN_THE_AFTERNOON")}} [10:01-16:00]
{{locale("IN_THE_EVENING")}} [16:01-23:59]
{{locale("REMOVE_LEG")}}
{{locale("FORM_CLASS_ANY")}}
{{locale("FORM_CLASS_E")}}
{{locale("FORM_CLASS_W")}}
{{locale("FORM_CLASS_B")}}
{{locale("FORM_CLASS_F")}}
{{locale("FORM_CLASS_P")}}
{{allAirCompanies}}
{{locale("BY_EXACT_DATE")}}
±1 {{locale("DAY")}}
±2 {{locale("DAYS")}}
±3 {{locale("DAYS")}}
{{locale("CLEAR_ALL")}}
Меню Затваряне

Wizzair полети

Wizzair полети: Wizz Air е водеща нискотарифна авиолиния в източна Европа. Основана е през есента на 2003 година и е направила първия си полет през пролетта на следващата година. Самолетните билети на превозвача се продават за сто и петдесет маршрута, между шестдесет и три дестинации, в цяла Европа, и постепенно увеличава броя на обслужваните градове. Компанията залага на новаторството в технологиите и предлаганите услуги. Паркът на авиокомпанията е съставен от тридесет самолета Airbus A320, чиято средна възраст е под три години, което го прави един от най-младите а континента.

Wizzair полети
Wizzair полети

Wizzair самолетни полети

Превозвачът използва самолети от най-високо ниво, в класа си, които се поддържат от висококвалифицираните инженери на Lufthansa Technik. Самолетите на компанията са разпределени на тринадесет летища в Европа, сред които и летище София. Още през първата си година на пазара авиокомпанията е продала приблизително един милион и четиристотин хиляди самолетни билета.

Екипът на нискотарифния превозвач е съставен от личности с висока мотивация и наброява хиляда души, разположени по базите в цяла Европа. Компанията предлага билети за редовни полети от София и Варна до Брюксел, Дортмунд, Милано, Рим, Венеция, Барселона, Валенсия, Лондон и други ключови европейски направления.

Когато е възможно Wizz Air използва второстепенни летища, което намалява разходите за осъществяване на полетите и оказва директно влияние върху цената на самолетните билети. Компанията има две регионални подразделения в България и Украйна. Българската компания разполага с три самолета и лети до десет дестинации. Wizzair полети

Wizzair е една от най-младите Low Cost авиокомпании

Авиокомпания Wizzair е дружество с ограничена отговорност, което действа на авиационния пазар от 2004 г. Авиокомпания Wizzair е създадена от шестима души, чиято страст е въздухоплаването, и то главно благодарение на тази страст, опита и успехите на тази група от хора, ръководена от Jozef Varadii. Авиокомпания Wizzair е регистрирана в Лондон. В Полша и Унгария са двата главни филиала на компанията. Авиокомпания Wizzair е едно от изключенията сред превозвачите – на нейните самолети няма деление на класи и всички пътници могат да седят на удобни кожени фотьойли в самолети тип Airbus.

Машинният парк на Wizzair разполага с повече от петдесет самолета, които обслужват дестинации между Източна и Централна Европа, Великобритания и Ирландия. Авиокомпания Wizzair е съвременен превозвач, който използва съвременни технологии, с което постига високо качество на услугите при ниски цени. Благодарение на това билетите на авиокомпания Wizzair винаги се продават на ниски цени – при това те се продават, без да се отпечатват.

Wizzair самолетни полети
Wizzair самолетни полети

За да се влезе на борда на самолет на Wizzair, е достатъчно да се знае кодът на резервацията. Wizzair е една от най-бързо развиващите се авиокомпании. Използват се по-малко посещавани летища, което позволява да се учестят полетите и ускори подготовката за полет. Благодарение на това могат да се поддържат ниските цени на билетите.

Авиокомпания Wizzair залага на сигурността и доволството на пътниците. Техническата поддръжка се извършва от най-добрите професионалисти в бранша oт Lufthansa Technik. Авиокомпания Wizzair предлага на борда на самолетите си вкусни ястия и напитки срещу минимално заплащане. Wizzair обслужва повече от сто дестинации между другото до Букурещ, Рим, Париж, Загреб или Одеса. На всички пътници компанията осигурява удобство и комфорт. Всички продадени билети на авиокомпания Wizzair означават доволни от компанията пътници, които отсега нататък ще пътуват само с нея.

Как да упим самолетни билети от Визер?

Ако търсите най-евтините самолетни билети от Визер, има няколко неща, които можете да направите:

Проверете сайта на нискотарифната авиокомпания

Можете да намерите много изгодни оферти, ако проверите сайтовете на авиокомпании като Wizz Air, Ryanair, EasyJet и други. Тези авиокомпании обикновено предлагат ниски цени на билетите, но имайте предвид, че може да има допълнителни такси за багаж и други услуги.

Бъдете гъвкави с датите на пътуване

Ако можете да бъдете гъвкави с датите на пътуване от софия, бургас, варна  може да намерите много по-евтини билети. Обикновено пътуването в извън-пик сезона, като например през седмицата, е по-евтино от пътуването през уикенда или през празничните дни.

Резервирайте билета предварително

Колкото по-рано резервирате билета, толкова по-вероятно е да получите по-евтина цена. Опитайте се да резервирате билета си поне няколко седмици преди пътуването.

Използвайте търсачки за самолетни билети

Има много търсачки за самолетни билети, като например Kiwi.com, Myfly.bg, Airtickets.bg, Бохемия и Google flights  които могат да ви помогнат да намерите най-евтините билети за вашето пътуване от Визер.

Разгледайте оферти за пакетни почивки

Понякога можете да намерите много изгодни оферти за пакетни почивки, които включват самолетни билети и настаняване. Тези оферти могат да бъдат по-изгодни, отколкото да резервирате само билети или хотел по отделно.

 

Wizzair полети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Обадете се!