{{locale("BACK")}}
{{passString}}
{{type.count}}
{{locale(type.text)}}
{{locale(type.desc)}}
{{locale("AT_ANY_TIME")}}
{{locale("IN_THE_MORNING")}} [00:01-10:00]
{{locale("IN_THE_AFTERNOON")}} [10:01-16:00]
{{locale("IN_THE_EVENING")}} [16:01-23:59]
{{locale("AT_ANY_TIME")}}
{{locale("IN_THE_MORNING")}} [00:01-10:00]
{{locale("IN_THE_AFTERNOON")}} [10:01-16:00]
{{locale("IN_THE_EVENING")}} [16:01-23:59]
{{locale("AT_ANY_TIME")}}
{{locale("IN_THE_MORNING")}} [00:01-10:00]
{{locale("IN_THE_AFTERNOON")}} [10:01-16:00]
{{locale("IN_THE_EVENING")}} [16:01-23:59]
{{locale("REMOVE_LEG")}}
{{locale("FORM_CLASS_ANY")}}
{{locale("FORM_CLASS_E")}}
{{locale("FORM_CLASS_W")}}
{{locale("FORM_CLASS_B")}}
{{locale("FORM_CLASS_F")}}
{{locale("FORM_CLASS_P")}}
{{allAirCompanies}}
{{locale("BY_EXACT_DATE")}}
±1 {{locale("DAY")}}
±2 {{locale("DAYS")}}
±3 {{locale("DAYS")}}
{{locale("CLEAR_ALL")}}
Меню Затваряне

Continental Airlines

Continental Airlines: Плажове над тридесет километра, десетки езера и реки, разнообразни трасета за катерачи и велосипедисти, дива флора и фауна, стотици исторически и архитектурни забележителности, музеи, арт пространства – това е южен Мейн, отлично място за една запомняща се ваканция. Дотам може да стигнете със самолетни билети на LOT и Continental Airlines.

Мейн е най-югоизточният американски щат точно между Атлантическия океан и канадската провинция Квебек. Южната част на щата е известна като голф рай. Увеселителният парк в близост до плажната ивица на Олд Оркард Бийч е идеален за големи семейства и сам по себе си е забележителност с респектиращите си повече от сто години съществуване. Сърфисти, любители на риболова и гмуркачи също ще имат доста занимания в южен Мейн, а след това ги чака отпускаща разходка с корабче сред припляскващи китове.

Continental Airlines: Business Turnaround Legend - ToughNickel

Изборът от места за настаняване също е приличен – от старите големи хотели, през спретнати крайпътни мотели за кратко отбиване по пътя към следващото приключение, симпатични къщички, до частни квартири и къмпинги.

Едно от забележителните места за почивка в района на Портланд е Hawthorn Inn, съвсем близо до живописното – особено през есента, когато гледката е наистина „златна“ – пристанище Camden. Hawthorn е имение във Викториански стил, разположено върху повече от пет декара, покрити с поляни и градини. Построено е в края на ХІХ в. от местния търговец Ритърбуш, който искал да го подари на дъщеря си за нейната сватба. В последния момент обаче друг богат предприемач предложил огромна сума за красивото имение и Ритърбуш просто не можал да откаже.

Ако предпочитате близостта с природата, отколкото с градските легенди за дъщерята Емма, чийто дружелюбен дух обитавал Hawthorn Inn, в Мейн може да намерите любимото си място за лагеруване. Blueberry lake campground предлага освен всички стандартни за подобно място удобства като огнища, дърва и душове, така и възможности за пране, игрища за волейбол и бадмингтон, басейн, детска площадка и малък магазин със стоки от първа необходимост. От края на май до края на септември може да уцелите и някое забавно събитие като вечерите с раци или специалната спагети вечеря за Деня на бащата.

Continental Airlines

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Обадете се!