{{locale("BACK")}}
{{passString}}
{{type.count}}
{{locale(type.text)}}
{{locale(type.desc)}}
{{locale("AT_ANY_TIME")}}
{{locale("IN_THE_MORNING")}} [00:01-10:00]
{{locale("IN_THE_AFTERNOON")}} [10:01-16:00]
{{locale("IN_THE_EVENING")}} [16:01-23:59]
{{locale("AT_ANY_TIME")}}
{{locale("IN_THE_MORNING")}} [00:01-10:00]
{{locale("IN_THE_AFTERNOON")}} [10:01-16:00]
{{locale("IN_THE_EVENING")}} [16:01-23:59]
{{locale("AT_ANY_TIME")}}
{{locale("IN_THE_MORNING")}} [00:01-10:00]
{{locale("IN_THE_AFTERNOON")}} [10:01-16:00]
{{locale("IN_THE_EVENING")}} [16:01-23:59]
{{locale("REMOVE_LEG")}}
{{locale("FORM_CLASS_ANY")}}
{{locale("FORM_CLASS_E")}}
{{locale("FORM_CLASS_W")}}
{{locale("FORM_CLASS_B")}}
{{locale("FORM_CLASS_F")}}
{{locale("FORM_CLASS_P")}}
{{allAirCompanies}}
{{locale("BY_EXACT_DATE")}}
±1 {{locale("DAY")}}
±2 {{locale("DAYS")}}
±3 {{locale("DAYS")}}
{{locale("CLEAR_ALL")}}
Меню Затваряне

Самолетни билети до Южна Корея

Южна Корея винаги е впечатлявала с нетипичните си порядки, които смайват със същата сила, с която очароват. Дългите векове на културна изолация на държавата са си казали думата, затова е и особено трудно да влезеш в крачка с тях, особено за една експресивна, екстровертна и на моменти груба природа, каквата имаме ние българите. Ето и няколко съвета, как да преодолеем културните различия с корейците.

Самолетни билети до Южна Корея
Самолетни билети до Южна Корея

За да намерите самолетни билети до Южна Корея, можете да използвате онлайн търсачки като Skyscanner, Kayak, Expedia, Momondo и други. В тях може да въведете датите на пътуване и да видите наличните полети, цени и авиокомпании.

Ако имате нужда от съвети за пътуване до Южна Корея, можете да се консултирате с туристически агенции или да потърсите информация онлайн в различни туристически ръководства и блогове.

Още преди да тръгнете, задължително се запасете с визитни картички, които ще ви трябват за всеки един член на срещата или конференцията.

Ако можете, преведете съдържанието на обратната страна на картичката на родния им език, за да покажете уважение към домакините си, особено ако са по-висшестоящи или по-възрастни от вас. Картичката се поднася, като се държи с двете ръце, с корейската страна нагоре. Дава се на човека с най-висока позиция първо, като всичко това трябва да е придружено с лек поклон. Когато приемат визитка от тяхна страна, също я дръжте с двете ръце.

Пристигайки в конферентната зала, попитайте, къде точно е вашето място, тъй като тяхното разпределение също става в съответствие с ранга ви в компанията и възрастта, на която сте. Освен това, закъсненията са абсолютно изключени. По време на разговора се усмихвайте, бъдете учтиви и вежливи, задавайте въпроси и коментирайте това, което отсрещната страна е казала, но никога не ги прекъсвайте, ако все още говорят.

Това се счита за изключително груб жест. Освен това, даже и сделката да е преминала абсолютно успешно, не тупайте по гърба корейските си колеги, което може да се счете за прескачане на социалните граници, а им стиснете ръка и учтиво се поклонете.

Неформалното облекло е абсолютно изключено при бизнес срещи, предпочитани са костюмите и вратовръзките в тъмни, изчистени тонове.

Ако ви поканят в местен бар за питие след успешно преминал мийтинг, никога не си сипвайте сам, а изчакайте някой друг да ви сипе. Също така е прието при сключена сделка да се раздават големи и луксозни подаръци, затова избирайте внимателно.

За да е по-удобно вашето пътуване до Южна Корея, може да си закупите самолетни билети от Air France или Lufthansa до Сеул.

Самолетни билети до южна корея цени

Цените на самолетните билети до Южна Корея могат да варират в зависимост от множество фактори, като сезонност, наличие на специални оферти, брой преки полети и други. Обикновено, цените на билетите за преки полети от София до Сеул започват от около 1000-1200 евро за един билет в един посока.

Самолетни билети до южна корея цени
Самолетни билети до южна корея цени

Важно е да проверите различните авиокомпании и туристически агенции за най-добрите цени и оферти за полети до Южна Корея.

България южна корея разстояние

Разстоянието между България и Южна Корея е около 8 600 километра.

Пътуване до южна корея

За да пътувате до Южна Корея от България, трябва да направите следното:

Резервирайте си самолетен билет до Сеул, като можете да проверите различни авиокомпании за най-добрите цени и удобства.

Запознайте се с изискванията за виза и ги изпълнете. Българските граждани се нуждаят от виза за да пътуват до Южна Корея.

Подгответе си необходимите документи като паспорт, виза, билети за полет и резервация за хотел.

Изберете подходящо място за настаняване в Сеул, като можете да проверите различни варианти за хотели или апартаменти в интернет.

Подгответе се за промяна на времето и климата в Южна Корея, като проверите прогнозата за времето и си вземете съответните дрехи и обувки.

Вземете си необходимата ваксинация и осигурете си здравно осигуряване за пътуването си.

Изучете местните обичаи и култура, като се запознаете с някои основни фрази на корейски език.

Подгответе се за пътуване в големи градове като Сеул, като изучите обществения транспорт и най-добрите начини за движение в града.

Изберете къде искате да посетите в Южна Корея и планирайте маршрутът си, като използвате достъпната информация в интернет.

Насладете се на красотите и културата на Южна Корея и се забавлявайте.

Бизнес етикета в Южна Корея

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Обадете се!