{{locale("BACK")}}
{{passString}}
{{type.count}}
{{locale(type.text)}}
{{locale(type.desc)}}
{{locale("AT_ANY_TIME")}}
{{locale("IN_THE_MORNING")}} [00:01-10:00]
{{locale("IN_THE_AFTERNOON")}} [10:01-16:00]
{{locale("IN_THE_EVENING")}} [16:01-23:59]
{{locale("AT_ANY_TIME")}}
{{locale("IN_THE_MORNING")}} [00:01-10:00]
{{locale("IN_THE_AFTERNOON")}} [10:01-16:00]
{{locale("IN_THE_EVENING")}} [16:01-23:59]
{{locale("AT_ANY_TIME")}}
{{locale("IN_THE_MORNING")}} [00:01-10:00]
{{locale("IN_THE_AFTERNOON")}} [10:01-16:00]
{{locale("IN_THE_EVENING")}} [16:01-23:59]
{{locale("REMOVE_LEG")}}
{{locale("FORM_CLASS_ANY")}}
{{locale("FORM_CLASS_E")}}
{{locale("FORM_CLASS_W")}}
{{locale("FORM_CLASS_B")}}
{{locale("FORM_CLASS_F")}}
{{locale("FORM_CLASS_P")}}
{{allAirCompanies}}
{{locale("BY_EXACT_DATE")}}
±1 {{locale("DAY")}}
±2 {{locale("DAYS")}}
±3 {{locale("DAYS")}}
{{locale("CLEAR_ALL")}}
Меню Затваряне

Самолетни билети до инсбрук

Самолетни билети до инсбрук: Можете да намерите самолетни билети до Innsbruck на много сайтове за продажба на билети, включително на сайта на авиокомпаниите, които предлагат полети до този град. При търсене на билети може да използвате и търсачки като Kiwi.com, Myfly.bg, Bohemia, АеротурММ и др. Цените на билетите могат да варират в зависимост от множество фактори, като периода на пътуване, деня от седмицата, наличността на специални оферти и други.

Уверете се, че сте запознати с правилата на авиокомпанията относно ръчния и големия багаж и спазвайте ги при подготовката на багажа си. Пожелавам Ви приятно пътуване!

Самолетни билети до инсбрук

Самолетни билети до инсбрук
Самолетни билети до инсбрук

София инсбрук разписание

Разписанието на полетите между София и Инсбрук може да бъде различно в зависимост от деня от седмицата и от избрания от вас авиопревозвач. За да получите точна информация относно наличните полети и разписанието им, препоръчваме ви да проверите на сайта на авиокомпанията, която ви интересува.

Пътуване до Инсбрук от софия с кола

За да пътувате с кола от София до Инсбрук, ще трябва да изминете около 1400 километра. Един от най-удобните маршрути е по следните пътища:

1. От София караме по автомагистрала А3 до границата с Сърбия.
2. След това минаваме през Белград и Ниш, като следим пътните обозначения за магистрала E75.
3. След като преминете границата със Сърбия и стигнете до Северна Македония, продължете да следвате E75, който ще ви отведе до Гърция.
4. В Гърция ще минете през Солун и след това продължете по магистрала A2, която ще ви отведе до границата със Северна Македония.
5. След като преминете границата със Северна Македония, продължете по E75 до границата със Сърбия.
6. Като преминете границата със Сърбия, ще сте в Белград, където ще трябва да продължите по E70, който ще ви отведе до границата с Австрия.
7. След като преминете границата с Австрия, продължете по A4, която ще ви отведе до Инсбрук.

Пътуването обикновено отнема около 15-16 часа, но може да се промени в зависимост от условията на пътя и трафика. Не забравяйте да проверите изискванията за влизане във всяка държава, през която ще преминавате, преди да планирате пътуването си.

София инсбрук км

Разстоянието между София и Инсбрук е около 1400 километра, ако се пътува с кола. Това може да се промени в зависимост от избрания маршрут и условията на пътя. Най-удобният маршрут обикновено включва преминаване през Сърбия, Северна Македония, Гърция и Австрия, като се следват магистралите E75 и A4. Общо времето за пътуване може да бъде около 15-16 часа, в зависимост от условията на пътя и трафика.

Пътуване до Инсбрук с влак

Пътуването до Инсбрук с влак е удобна опция, която ви позволява да се насладите на красиви гледки и да избегнете стреса от шофиране. От София може да се пътува до Инсбрук с влак по следния маршрут:

Вземете влак от София до Белград, който обикновено отнема около 7-8 часа. Има няколко варианта за влакове, които може да проверите на сайта на Българския държавен железопътен транспорт (БДЖ).
В Белград се налага да прехвърлите на друг влак, който ще ви отведе до Мюнхен. Това пътуване обикновено отнема около 9-10 часа. Има няколко варианта за влакове, които може да проверите на сайта на Сръбските железници (Železnice Srbije) и на сайта на Deutsche Bahn.
След като стигнете в Мюнхен, можете да се качите на влак до Инсбрук. Това пътуване обикновено отнема около 1-2 часа, в зависимост от избрания влак.
Общо времето за пътуване от София до Инсбрук с влак може да бъде около 17-20 часа, в зависимост от избраните влакове и времето на престой за прехвърляне. Можете да проверите разписанията и цените на билетите на сайтовете на БДЖ, Železnice Srbije и Deutsche Bahn.

Пътуване до Инсбрук с автобус

Пътуването до Инсбрук с автобус е възможна опция, която ви позволява да стигнете до дестинацията си по-икономично, но може да отнеме повече време в сравнение с влака или колата. От София може да се пътува до Инсбрук с автобус по следния маршрут:

Вземете автобус от София до Белград. Това пътуване обикновено отнема около 6-7 часа. Има няколко варианта за автобуси, които може да проверите на сайтовете на различните автобусни компании, като например Flixbus и Balkanviator.

В Белград трябва да прехвърлите на друг автобус, който ще ви отведе до Инсбрук. Това пътуване обикновено отнема около 12-13 часа. Има няколко варианта за автобуси, които може да проверите на сайтовете на различните автобусни компании, като например Flixbus и Eurolines.
Общо времето за пътуване от София до Инсбрук с автобус може да бъде около 18-20 часа, в зависимост от избраните автобуси и времето на престой за прехвърляне. Можете да проверите разписанията и цените на билетите на сайтовете на автобусните компании.

Защо да пътувам до инсбрук със самолет

Пътуването до Инсбрук със самолет може да бъде по-бързо и по-удобно в сравнение с другите транспортни средства като кола, влак или автобус. Ето няколко причини да изберете самолета за пътуване до Инсбрук:

Бързина: Полетът от София до Инсбрук обикновено отнема около 2-3 часа, което е значително по-кратко в сравнение с другите транспортни средства.

Удобство: Самолетът предоставя по-голям комфорт и удобство за пътниците, особено ако става въпрос за по-дълги пътувания. Можете да се разхлабите, да се насладите на храната и напитките, предлагани по време на полета.

Гъвкавост: Има много авиокомпании, които предлагат полети от София до Инсбрук, като например Austrian Airlines, Lufthansa и други. Можете да изберете времето на полета, което ви удобства и да намерите достъпни билети в зависимост от вашите нужди.

Икономия на време: Самолетът ви позволява да стигнете до Инсбрук за кратко време, което може да е особено полезно, ако имате ограничен брой дни за почивка или делово пътуване.

Общо взето, пътуването до Инсбрук със самолет може да ви осигури бързина, удобство и гъвкавост, които могат да го направят предпочитан избор в сравнение с другите транспортни средства.

Полети от Инсбрук до София резервирай сега!

Полети от Инсбрук до София се извършват от различни авиокомпании като Austrian Airlines, Bulgaria Air и други. Разписанията на полетите и цените на билетите се различават в зависимост от авиокомпанията и сезона. За да намерите подходящ полет, може да използвате уебсайтове за търсене на полети или да се обърнете към летищните оператори. Възможно е да има прекачвания по пътя, в зависимост от маршрута и авиокомпанията.

За да направете резервация по телефона за Инсбрук или от инсбрук до софия може да обаждате на АеротурММ:

ОТДЕЛ РЕЗЕРВАЦИИ И ПРОДАЖБА НА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ
Телефон
(+359 2) 946 11 08
(+359 2) 846 20 00

Мобилен
(+359 ) 886 27 27 40
(+359) 888 11 69 69

ticketing2@aerotourmm.com

Самолетни билети до инсбрук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Обадете се!