{{locale("BACK")}}
{{passString}}
{{type.count}}
{{locale(type.text)}}
{{locale(type.desc)}}
{{locale("AT_ANY_TIME")}}
{{locale("IN_THE_MORNING")}} [00:01-10:00]
{{locale("IN_THE_AFTERNOON")}} [10:01-16:00]
{{locale("IN_THE_EVENING")}} [16:01-23:59]
{{locale("AT_ANY_TIME")}}
{{locale("IN_THE_MORNING")}} [00:01-10:00]
{{locale("IN_THE_AFTERNOON")}} [10:01-16:00]
{{locale("IN_THE_EVENING")}} [16:01-23:59]
{{locale("AT_ANY_TIME")}}
{{locale("IN_THE_MORNING")}} [00:01-10:00]
{{locale("IN_THE_AFTERNOON")}} [10:01-16:00]
{{locale("IN_THE_EVENING")}} [16:01-23:59]
{{locale("REMOVE_LEG")}}
{{locale("FORM_CLASS_ANY")}}
{{locale("FORM_CLASS_E")}}
{{locale("FORM_CLASS_W")}}
{{locale("FORM_CLASS_B")}}
{{locale("FORM_CLASS_F")}}
{{locale("FORM_CLASS_P")}}
{{allAirCompanies}}
{{locale("BY_EXACT_DATE")}}
±1 {{locale("DAY")}}
±2 {{locale("DAYS")}}
±3 {{locale("DAYS")}}
{{locale("CLEAR_ALL")}}
Меню Затваряне

Полети до Хаваи:Мнозина от любителите на островната красота и водните спортове откровено обичат да прекарват почивката си на екзотични места, макар и добили вече световна популярност.

Полети до Хаваи
Полети до Хаваи

 

Хаваите са островна група, която привлича над 8 милиона туристи ежегодно, дошли да разпуснат, да се забавляват в хубавите плажни заведения и да се насладят на плажовете, към които се открива прекрасна гледка от височината на островните вулкани, които са допълнителна атракция за посетителите.

Със самолетни билети last minute можете да си изберете подходящата дестинация. Сред най-харесваните от островите са Оахо, Мауи и Хаваи. Отивайки на някой от тях, ще си подсигурите сигурни мигове на истинско забавление, а ако сте и с приятели- прекарването Ви ще е повече от чудесно.

Полети до Хаваи
Полети до Хаваи

Стълба към небето

Оаху ще Ви предложи невероятната стълба, която представлява метална, прикрепена към скалите конструкция, по която ще може да обходите обширен участък и да с насладите на невероятни гледки към Хаваи. Стълбата има 4000 стъпала и е над 800м. денивелация.

Мауи

Островът предлага съчетание между тихи и идеални за почивка градчета, които в сезона се изпълват от туристи, които са жадни да почти всичко. Посещавано място е бившият китоловен град Лахайна. Благоустроен е така, че тук може да намерите редица добри ресторанти с подбрано островно меню, художествени галерии, типични магазинчета за редки предмети и сувенири, както и голямото островно пристанище, което е местната атракция.

На всеки от островите може да разгледате невероятната йм природа и гъсто зелена растителност, както и калдерите на отдавна активни или все още действащи вулкани.

Полети до Хаваи
Полети до Хаваи

Гледката от тях наистина си струва да се види от всички. Така че, препоръчваме Ви да отделите един от дните си и да се впуснете в приключение пеша, разбира се с удобни обувки, и най-добре гид, за да може да ви разкаже повече за местността. Може да се запишете за такава група във хотелът, в който сте отседнали. Ако искате да потънете в тази зашеметяваща природа и да се пренесете векове назад, елате до град Хана, в чиито околности ще видите няколко прекрасни водопада и местни културни паметници от историческо значение за хаитяни. Такова място е Каанапали или още Черната скала, което е свещено място определено от древните жители, тъй като се че считало, че тук душите на умрелите преминават в отвъдния живот.

Полети до Хаваи
Полети до Хаваи

Молокини

Този малък остров, оформен от природата във формата на полумесец, привлича с безкрайните възможности, които предлага на гмуркачите. Тук е развъдната територия на рибата иа. А ако искате да наблюдавате китове, сезонът за това е между декември и април.

Съвети за пътуване до Хаваи

Ето няколко съвета за пътуване до Хаваи:

Подгответе се за високи цени

Хаваи са известни с това, че са много скъпи. От храна и настаняване до забавления и екскурзии – всичко там е много скъпо. Подгответе бюджета си забързано и запазете някои резерви за неочаквани разходи.

Резервирайте своя хотел или настаняване предварително

Хаваи са много популярен туристически дестинация, особено през лятото. Затова е добре да резервирате своя хотел или настаняване предварително, за да гарантирате място за нощувка.

Планирайте своите екскурзии предварително

Хаваи предлагат много забавления и екскурзии, като снорклинг, сърфиране, каяк, разходки в джунглата, изследване на вулкани и други. Планирайте своите екскурзии предварително, за да избегнете ненужни разходи и пропуски.

Носете слънцезащитен крем и бутилка с вода

Хаваи са много топли и слънчеви, затова е важно да се грижите за себе си и да носите слънцезащитен крем и бутилка с вода, за да се предпазите от изгаряне и обезводняване.

Разберете културата и обичаите на местните

Хаваи имат много богата култура и традиции, като хула танци, лей ти церемонии и др. Разберете повече за тези традиции и обичаи, за да се насладите на пълния опит от посещението си в Хаваи.

Пътувайте с комфортни дрехи и обувки

Хаваи предлагат много възможности за разходки и изследване на природата, затова е важно да носите комфортни дрехи и обувки, които да ви позволят да се движите свободно

самолетни-полети-до-хаваи

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Обадете се!