{{locale("BACK")}}
{{passString}}
{{type.count}}
{{locale(type.text)}}
{{locale(type.desc)}}
{{locale("AT_ANY_TIME")}}
{{locale("IN_THE_MORNING")}} [00:01-10:00]
{{locale("IN_THE_AFTERNOON")}} [10:01-16:00]
{{locale("IN_THE_EVENING")}} [16:01-23:59]
{{locale("AT_ANY_TIME")}}
{{locale("IN_THE_MORNING")}} [00:01-10:00]
{{locale("IN_THE_AFTERNOON")}} [10:01-16:00]
{{locale("IN_THE_EVENING")}} [16:01-23:59]
{{locale("AT_ANY_TIME")}}
{{locale("IN_THE_MORNING")}} [00:01-10:00]
{{locale("IN_THE_AFTERNOON")}} [10:01-16:00]
{{locale("IN_THE_EVENING")}} [16:01-23:59]
{{locale("REMOVE_LEG")}}
{{locale("FORM_CLASS_ANY")}}
{{locale("FORM_CLASS_E")}}
{{locale("FORM_CLASS_W")}}
{{locale("FORM_CLASS_B")}}
{{locale("FORM_CLASS_F")}}
{{locale("FORM_CLASS_P")}}
{{allAirCompanies}}
{{locale("BY_EXACT_DATE")}}
±1 {{locale("DAY")}}
±2 {{locale("DAYS")}}
±3 {{locale("DAYS")}}
{{locale("CLEAR_ALL")}}
Меню Затваряне

Полети до Тайланд

Полети до Тайланд : Напоследък се говори много за това, че Западът се е обърнал и е видял красотата на Изтока. Оказа се, обаче, че Изтокът не е останал по-назад и се е погледнал в огледалото, за да преоткрие собствените си богатства. Изкарани наскоро официални статистики от министерствата на туризма в Тайланд и Индия сочат, че двете държави са много по-близки помежду си, отколкото някой би предположил на пръв поглед.

Тайланд е най-предпочитаната туристическа дестинация от индийците

Туристите от Индия предпочитат да изкарват почивните си дни в Тайланд. За 2022 г. близо 1 милион индийци са посетили близката им по житейска и духовна философия страна. Това отбелязва значителен ръст от предходната 2021 г., когато техният брой е бил 800,000.

Въпреки политическите си сътресения и проблема със замърсяванията на въздуха и околната среда, предизвикани от незаконното горене на горски площи в планинските райони, Тайланд успява да запази силни позиции на световния туристически пазар. Въпреки, че евтини самолетни билети дотам е трудно да се намерят, това не успява да спре потока от посетители. Сред великобританци също се наблюдава повишен интерес към екзотичната държава.

Голяма част от това се дължи не толкова на изгодните оферти, които различните авиокомпании предлагат на клиентите си, а във факта, че престоят там може да излезе по-евтино от очакваното. Освен, че страната предлага богат избор от хотели, вариращи от такива с най-луксозни условия до доста скромни и стигащи чак до възможността да преспиш в дома на някой местен.

Как да намерим евтини самолетин билети до Тайланд?

Тъй като икономическата ситуация не се е подобрила за мнозина от жителите на държавата, те се възползват изключително умело от притока посетители. Най-често става въпрос за семейства, които в опит да се изхранят, дават една или повече от стаите в къщата си срещу скромно заплащане.

ТайландПодобен вариант за престой в Тайланд не само излиза много евтино, но и предоставя на туристите възможност наистина да се потопят в естествената културна среда на населението и да опознаят привичките му. Да не говорим, че вероятността да опитат традиционно местно ястие, докато седят на маса с домакините си, е изключително голяма. Тайланд бързо се издига и като световен спа и балнеолечебен център.

Полети до Тайланд

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Обадете се!