{{locale("BACK")}}
{{passString}}
{{type.count}}
{{locale(type.text)}}
{{locale(type.desc)}}
{{locale("AT_ANY_TIME")}}
{{locale("IN_THE_MORNING")}} [00:01-10:00]
{{locale("IN_THE_AFTERNOON")}} [10:01-16:00]
{{locale("IN_THE_EVENING")}} [16:01-23:59]
{{locale("AT_ANY_TIME")}}
{{locale("IN_THE_MORNING")}} [00:01-10:00]
{{locale("IN_THE_AFTERNOON")}} [10:01-16:00]
{{locale("IN_THE_EVENING")}} [16:01-23:59]
{{locale("AT_ANY_TIME")}}
{{locale("IN_THE_MORNING")}} [00:01-10:00]
{{locale("IN_THE_AFTERNOON")}} [10:01-16:00]
{{locale("IN_THE_EVENING")}} [16:01-23:59]
{{locale("REMOVE_LEG")}}
{{locale("FORM_CLASS_ANY")}}
{{locale("FORM_CLASS_E")}}
{{locale("FORM_CLASS_W")}}
{{locale("FORM_CLASS_B")}}
{{locale("FORM_CLASS_F")}}
{{locale("FORM_CLASS_P")}}
{{allAirCompanies}}
{{locale("BY_EXACT_DATE")}}
±1 {{locale("DAY")}}
±2 {{locale("DAYS")}}
±3 {{locale("DAYS")}}
{{locale("CLEAR_ALL")}}
Меню Затваряне

Очарователната и пленителна Южна Америка е далечна дестинация, за която е необходима малко по-различна подготовка, ако планирате да я посетите. Под различна може да разбирате съвсем различна дестинация от това, което обикновено може да срещнете в справочниците или пътеводителите, както и повечето филми за континента.

Идвайки тук, се озовавате в много специфична среда, до която едва ли сте се докосвали друг път, освен в може би някоя от по-екзотичните дестинации, но дори и да е така, Латинска Америка е напълно различен свят.

Джунгла, но автентична такава, със всичките стотици видове насекоми и растения, влажни гористи територии и наистина усещане за диво и специфично място. Добре дошли в Изгубената вселена на вековни племенни общности, сътворили великолепния комплекс от завидна архитектурна величина за времето си, който и днес е меко казано впечатляващ.

Мачу Пикчу

Резервации за екскурзия

Освен ако испанският Ви не е наистина добър и не умеете да се пазарите добре, е по-добра идея да направите своите резервации за хотели, включени към целия пакет на екскурзията, която бихте могли да изберете от която и да е туристическа агенция. Самолетни билети, летищни такси и други пътнически разходи са също включени към общата цена на пакета.

Шедьовъра на инките

Построеният през 15в. архитектурен в наши дни паметник е част от списъка на ЮНЕСКО и една от най-посещаваните дестинации на континента. Ще го намерите сгушен сред джунглите, сред които някога са кръстосвали инките, на височина от 2430м. над морската височина. Инките построили комплекса по строги правила и той е представлявал резиденция на техния владетел- Пачакути.

Легендата за изчезването йм

Историята разказва как със самото навлизане в териториите на подстъпите на комплекса, жителите му изчезнали много загадъчно и се смята, че една от възможните причини е да са използвали своите магични способности, за да се преселят в друго време и пространство, паралелно на тогавашното. Колкото и невероятно да Ви се струва подобно предание, поне що се отнася до древни цивилизации, към каквато са принадлежали инките, не бива да се учудваме много, тъй като те са били способни на различни по вид чудеса, които днешните постижения на науката описва като изключително зорки и талантливи хора, владеещи материята до съвършенство.

Комплекса

Той се състои от около 200 различни постройки. По-голямата част от тях са складове, резиденции и храмове. В част от тези селско-стопански каменни сгради са живеели и самите инки, които се грижели за отглеждането на различни култури.

Мачу пикчу оферти, Кога се ходи в перу, Перу 2023, Мачу пикчу забележителности, Пътуване до перу, Мачу пикчу интересни факти, Мачу пикчу цена, Воаяж би травел перу,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Обадете се!