{{locale("BACK")}}
{{passString}}
{{type.count}}
{{locale(type.text)}}
{{locale(type.desc)}}
{{locale("AT_ANY_TIME")}}
{{locale("IN_THE_MORNING")}} [00:01-10:00]
{{locale("IN_THE_AFTERNOON")}} [10:01-16:00]
{{locale("IN_THE_EVENING")}} [16:01-23:59]
{{locale("AT_ANY_TIME")}}
{{locale("IN_THE_MORNING")}} [00:01-10:00]
{{locale("IN_THE_AFTERNOON")}} [10:01-16:00]
{{locale("IN_THE_EVENING")}} [16:01-23:59]
{{locale("AT_ANY_TIME")}}
{{locale("IN_THE_MORNING")}} [00:01-10:00]
{{locale("IN_THE_AFTERNOON")}} [10:01-16:00]
{{locale("IN_THE_EVENING")}} [16:01-23:59]
{{locale("REMOVE_LEG")}}
{{locale("FORM_CLASS_ANY")}}
{{locale("FORM_CLASS_E")}}
{{locale("FORM_CLASS_W")}}
{{locale("FORM_CLASS_B")}}
{{locale("FORM_CLASS_F")}}
{{locale("FORM_CLASS_P")}}
{{allAirCompanies}}
{{locale("BY_EXACT_DATE")}}
±1 {{locale("DAY")}}
±2 {{locale("DAYS")}}
±3 {{locale("DAYS")}}
{{locale("CLEAR_ALL")}}
Меню Затваряне

Самолетни билети до Кения

Ако сте решили да прекарате отпуската или ваканцията си сред екзотичната природа на африканската държава Кения и вече сте закупили своите самолетни билети, то имайте предвид последната гореща новина от тази точка на планетата. Няколко лъва са изтървани от Националния природен парк, намиращ се в покрайнините на столицата Найроби.

Самолетни билети до Кения
Самолетни билети до Кения

Не се знае как точно се е случило това, но се предполага, че животните са намерили пролука в защитните мрежи и огради или са се научили как да ги прескачат.

А това не би трябвало да е особено трудна задача за големите котки, защото както е известно, те са сред най-бързите и пъргави представители на животинския свят и освен това са изклчително добри катерачи.

Броят на лъвовете, които свободно преминават от резервата към другата страна, също не е известен, тъй като не могат да бъдат засечени. За тяхното съществуване се съди само по открити разкъсани останки на жирафи от намиращия се непосредствено до Националния парк резерват за жирафи. Също така са открити и трупове на различни видове домашни животни, а белезите от зъби по тях, както и типа рани, са сравними само с тези, които нанасят големите котки.

Експерти от природозащитния кръг на Кения твърдят, че лъвовете не са опасни за човека, тъй като се страхуват от него много повече отколкото той от тях. Освен това, представителките на жанския пол на вида са тези, които основно се занимават с ловуването. А те атакуват само когато трябва да защитават себе си или малките си.

Въпреки тези факти, властите съветват всеки, който преминава около района на Националния парк, да е в достатъчно защитена кола и за всеки случай да носи някакво средство за отбрана.

Проблемът със залавянео на лъвовете е, че са свикнали с капаните, които ловците се опиват да използват срещу тях. За да бъдат хванати и отведени на сигурно място, трябва да бъдат измислени нови методи.

А за да не се получават подобни ситуации и за в бъдеще, в Националния парк на Найроби, трябва да бъде открито и мястото, откъдето излизат.

Самолетни билети до Кения

За да намерите самолетни билети до Кения, можете да използвате онлайн платформи за резервации на билети, като например Майфлай, Киви, Бохемия, Google flights и други.

Kenya resumes domestic flights amid rise in virus cases

При търсенето на билети е важно да имате предвид периода на пътуване, за да намерите по-изгодни цени. Обикновено цените на билетите са по-високи през пиковите сезони, като например по време на празници и почивни дни.

Самолетните компании, които предлагат полети до Кения, включват Kenya Airways, Turkish Airlines, Ethiopian Airlines, Emirates и други. Важно е да се проверят и специалните оферти и промоции на авиокомпаниите, които могат да се предоставят в определени периоди или за конкретни резервации.

Освен това, можете да използвате различни трикове за намиране на по-изгодни билети, като например търсене на полети с междинни спирки, избор на определен ден от седмицата, който да е по-малко зает от други, или използване на програми за лоялност на авиокомпаниите, които Ви предоставят бонус точки или допълнителни привилегии при пътуванията Ви.

Лъвове на свобода

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Обадете се!