{{locale("BACK")}}
{{passString}}
{{type.count}}
{{locale(type.text)}}
{{locale(type.desc)}}
{{locale("AT_ANY_TIME")}}
{{locale("IN_THE_MORNING")}} [00:01-10:00]
{{locale("IN_THE_AFTERNOON")}} [10:01-16:00]
{{locale("IN_THE_EVENING")}} [16:01-23:59]
{{locale("AT_ANY_TIME")}}
{{locale("IN_THE_MORNING")}} [00:01-10:00]
{{locale("IN_THE_AFTERNOON")}} [10:01-16:00]
{{locale("IN_THE_EVENING")}} [16:01-23:59]
{{locale("AT_ANY_TIME")}}
{{locale("IN_THE_MORNING")}} [00:01-10:00]
{{locale("IN_THE_AFTERNOON")}} [10:01-16:00]
{{locale("IN_THE_EVENING")}} [16:01-23:59]
{{locale("REMOVE_LEG")}}
{{locale("FORM_CLASS_ANY")}}
{{locale("FORM_CLASS_E")}}
{{locale("FORM_CLASS_W")}}
{{locale("FORM_CLASS_B")}}
{{locale("FORM_CLASS_F")}}
{{locale("FORM_CLASS_P")}}
{{allAirCompanies}}
{{locale("BY_EXACT_DATE")}}
±1 {{locale("DAY")}}
±2 {{locale("DAYS")}}
±3 {{locale("DAYS")}}
{{locale("CLEAR_ALL")}}
Меню Затваряне

Евтини самолетни билети до Лондон и White Hart Lane

Евтини самолетни билети до Лондон : Всеки истински футболен фен мечтае да посети стадиона на любимия си отбор, да усетите атмосферата гледайки как неговите любимци вкарват победния гол. Ако и вие споделяте същата мечта можете да се възползвате и да вземете евтини самолетни билети до Лондон и White Hart Lane, легендарния стадион на английския гранд Тотнъм.

Евтини самолетни билети до Лондон

“White Hart Lane” е дом на Тотнъм от 1899 г., като през цялата си история на този стадион са изиграни много знаменити мачове, както и някои от най-известните играчи в света са блестели с уменията си терена. Първия мач на Тотнъм изигран там е гледан от тълпа малко над 5000 души при победата с 4:1 срещу Нотс Каунти. През 1923 г. терена е бил разширен до толкова, че да се поберат 50 000 зрители. Футболните запалянковци стават все повече, а срещите на отбора се следят от над 70 000 зрители. Развитието на източната трибуна е напълно завършено през 1934 г., като по-нататъшното увеличаване на капацитета на стадиона достига до около 80 000. През 1953 г. се инсталират и пускат в употреба прожекторите, които отново са обновени през 1970 г., а точно в този период Тотнъм е набрал скорост и е един от най-харесваните и посещавани отбори. В началото на 1980 години е построена и западната трибуна, като капацитета й е към 6 890. Следва и ремонта на източната трибуна, която е разположена на 3 нива по дизайн на не безвестния Арчибалд Лийч. The Sheft или Рафтът, както го наричат футболните фенове на отбора всъщност представлява средната тераса, която до средата на 1980 година е за правостоящи и предлага много добра гледка на поносими цени. Десетилетие по-късно е довършена и южната трибуна, която има възможност да събере над 8 570 човека. Модерните видео стени също се поставят на стадиона през този период. След ремонта и на северната трибуна през 1998 г., места там са със значително по-голям брой от другите трибуни – 10 086. Настоящият капацитет на това велико съоръжени е 36 240 места.

Към днешна дата клуба има планове за по-голям стадион и Тони Уинтърботъм, които е работил върху развитието на стадиона на Арсенал – Емерейт Стейдиъм, се е заел и ръководи проекта за развитието на White Hart Lane.

Не е задължително да посетите стадиона само ако вашия любим отбор има среща с друг отбор. Можете да се възползвате от различни промоции, които предлагат пропуски и евтини самолетни билети до Лондон и White Hart Lane, и да си подарете една изключителна възможност да разгледате това уникално съоръжение от близо. Благодарение на специалните обиколки, които се предлагат, вие ще можете да усетите неповторимата атмосфера в него, както и да видите какво е да бъдеш зад кулисите на такъв голям стадион. Можете да разгледате също и трофеите, купите и всички предмети с важно историческо значение за отбора. Вашата обиколка ще стартира от фоайето на Фен магазина на улица High Road и ще ви отведе до известната Западната трибуна на улица Bill Nicholson. От тук ще можете да върви по стъпките на легенди и герои на “Шпорите”. Ще преминете през тунела и съблекалнята, за да видите уникална гледка, която ще се разкрие пред вас от коментаторските пултове. В допълнение ще посетите и залата за пресконференции, директорския кабит и още много, много други интересни неща. Вие ще имате възможност да си направите уникални снимки и да научите повече за славната история на Тотнъм.

Ако сте на път да сбъднете мечтата си, да посетите легендарния стадион на Тотнъм, възползвайте се, но преди да изберете конкретна оферта с ниски цени на самолетни билети до Лондон и White Hart Lane, проучете, на което летище ще пристигнете. В английската столица има няколко големи летища, на които можете да кацнете, но те се намират на различни разстояния от стадиона.

Летище Heathrow се намира на около 22 км от стадион White Heart Lane и е най-голямото и натоварено летище в града.
Летище Gatwick се намира на около 42 км от стадиона на Тотнъм и е второто по големина.
Летище Standsted е разположено на 60 км от стадиона на „Шпорите“ и е мястото, където ще пристигнете, ако вашите самолетни билети до Лондон са за някои определени авиокомпании, които кацат само на него.
Летище Luton се намира на 52 км от White Heart Lane като на него пристигат и заминават нискобюджетни и чартърни полети до Европа и в цяла Великобритания.
В зависимост от летището вие можете да изберете с какъв транспорт да се предвижите до стадиона, като възможностите са няколко с кола, с влак или с автобус.

Няма цена, която да е толкова висока, че да не си струва щом сте на път да сбъднете вашата мечта. Единственият бърз и сигурен начин да стигнете до стадион White Heart Lane е с евтини самолетни билети до Лондон,

Евтини самолетни билети до Лондон и White Hart Lane

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Обадете се!