{{locale("BACK")}}
{{passString}}
{{type.count}}
{{locale(type.text)}}
{{locale(type.desc)}}
{{locale("AT_ANY_TIME")}}
{{locale("IN_THE_MORNING")}} [00:01-10:00]
{{locale("IN_THE_AFTERNOON")}} [10:01-16:00]
{{locale("IN_THE_EVENING")}} [16:01-23:59]
{{locale("AT_ANY_TIME")}}
{{locale("IN_THE_MORNING")}} [00:01-10:00]
{{locale("IN_THE_AFTERNOON")}} [10:01-16:00]
{{locale("IN_THE_EVENING")}} [16:01-23:59]
{{locale("AT_ANY_TIME")}}
{{locale("IN_THE_MORNING")}} [00:01-10:00]
{{locale("IN_THE_AFTERNOON")}} [10:01-16:00]
{{locale("IN_THE_EVENING")}} [16:01-23:59]
{{locale("REMOVE_LEG")}}
{{locale("FORM_CLASS_ANY")}}
{{locale("FORM_CLASS_E")}}
{{locale("FORM_CLASS_W")}}
{{locale("FORM_CLASS_B")}}
{{locale("FORM_CLASS_F")}}
{{locale("FORM_CLASS_P")}}
{{allAirCompanies}}
{{locale("BY_EXACT_DATE")}}
±1 {{locale("DAY")}}
±2 {{locale("DAYS")}}
±3 {{locale("DAYS")}}
{{locale("CLEAR_ALL")}}
Меню Затваряне

Евтини полети до Грац

Евтини полети до Грац Талерхоф: Град Грац е вторият по големина град в Австрия и е административен център на щата Щирия. Летището на Грац, наречено Талерхоф, се намира на около 10 километра южно от градския център. То обслужва града и региона, като предлага много директни и преки полети до множество дестинации в Европа и света. В самия град Грац има много забележителности за посещение, включително красивият стар град, катедралата на Св. Георги и музеи като Музея на Щирия и Щирийския замък.

Съвети пътуване до грац – Самолетни билети от полети до Грац

Разходете се пеша из стария град – Грац е познат с красивия си стар град, който е подходящ за разходка пеша. Не пропускайте да посетите Шлосберг – крепостта на Грац, откъдето се открива страхотна гледка към града.

Опитайте местната храна

в Грац има много добри ресторанти, където можете да опитате традиционната австрийска кухня. Не забравяйте да опитате Schnitzel – това е традиционно ястие, което се приготвя от тънко нарязано месо, обвито в панировка и пържено.

Посетете музеите

Грац има много музеи, които можете да посетите. Някои от тях са Музеят на изкуствата, Музеят на новата храмова музика и Музеят на Грац.

Разходка до Кунстхаус Грац

това е музей на съвременното изкуство, който се намира в центъра на града. Музеят има страхотна колекция от изложби на международни и австрийски художници.

Посетете парк Schlossberg

това е голям парк в центъра на Грац, който е подходящ за разходки и почивка. От тук можете да се насладите на красива гледка към града.

Опитайте се да говорите немски

ако говорите немски, ще е много по-лесно да се придвижвате и да комуникирате с местните жители.

Разходка до Uhrturm

това е часовникова кула, която се намира в крепостта на Грац. Тя е символ на града и е много популярна туристическа атракция.

Посетете замъка Eggenberg

това е красив замък, който е дом на музея на Грац. Замъкът има много красиви градини и паркове, които можете да посетите.

пътуване до Грац с кола

Ако планирате да пътувате до Грац с кола от София, трябва да знаете, че има около 900 км разстояние между двете градове. Ето някои съвети за вашето пътуване:

Маршрут: Можете да изберете някой от маршрутите, които свързват София и Грац, като например през Белград или през Будапеща. Трябва да проверите пътните условия, за да изберете най-подходящия маршрут за вас.

Граничен преминаване: Трябва да имате всички необходими документи за граничен преминаване, включително валиден шофьорски лиценз и гранични документи за колата.

Проверка на автомобила: Преди да тръгнете на път, трябва да проверите колата си за евентуални повреди и да се уверите, че всички необходими части са в добро състояние. Трябва да имате запасни гуми, вода и масло.

Пътните такси: Трябва да се запознаете с пътните такси и таксите за магистралите, които трябва да заплатите по пътя. В Австрия има облаги, които трябва да се заплатят за ползване на магистралите.

Храна и настаняване: Можете да намерите много места за хранене и настаняване по пътя, особено в големите градове. Можете да предварително резервирате места за настаняване, за да си осигурите удобство и комфорт.

Пътуването до Грац с кола може да бъде дълго, но с правилна подготовка и планиране можете да си осигурите приятно и безопасно пътуване.

пътуване до Грац с автобус

Ако планирате да пътувате до Грац с автобус, има няколко опции, които може да разгледате. Ето някои от тях:

Автобусни компании: Можете да пътувате с автобусни компании като FlixBus, Eurolines или RegioJet, които предлагат редовни маршрути от София до Грац.

Маршрут: Проверете различните маршрути, които предлагат автобусните компании и изберете най-удобния за вас. Обикновено маршрутите минават през Белград или Будапеща.

Билети: Купете билети предварително, за да се уверите, че ще има място за вас. Можете да закупите билети онлайн или от автогарата.

Времетраене: Пътуването с автобус до Грац обикновено отнема около 12-14 часа в зависимост от маршрута и условията на пътя.

Удобства: Много автобусни компании предлагат удобства като безплатен Wi-Fi, климатик и комфортни седалки за по-приятно пътуване.

Настаняване: Преди да пътувате, резервирайте място за настаняване в Грац. Има много хотели и мотели в града, които могат да отговорят на вашите нужди и предпочитания.

Пътуването до Грац с автобус може да бъде удобно и икономично решение за вашето пътуване.

пътуване до Грац с влак

Ако планирате да пътувате до Грац с влак, има няколко опции, които може да разгледате. Ето някои от тях:

Влакове: Можете да пътувате с влакове на австрийската железница ÖBB, които предлагат редовни маршрути от София до Грац.

Маршрут: Проверете различните маршрути, които предлагат влаковете и изберете най-удобния за вас. Обикновено маршрутът минава през Белград или Салцбург.

Билети: Купете билети предварително, за да се уверите, че ще има място за вас. Можете да закупите билети онлайн или от влаковата гара.

Времетраене: Пътуването с влак до Грац обикновено отнема около 18-20 часа в зависимост от маршрута и условията на пътя.

Удобства: Много влакови компании предлагат удобства като безплатен Wi-Fi, климатик и комфортни седалки за по-приятно пътуване.

Настаняване: Преди да пътувате, резервирайте място за настаняване в Грац. Има много хотели и мотели в града, които могат да отговорят на вашите нужди и предпочитания.

Пътуването до Грац с влак може да бъде удобно и приятно решение за вашето пътуване.

Защо да пътувам до Грац със самолет?

Ако планирате да пътувате до Грац от София, изборът на самолет може да бъде едно от най-бързите и удобни решения. Ето някои от причините защо да пътувате до Грац със самолет:

Скорост: Пътуването със самолет до Грац от София отнема около 1 час и 30 минути, което е много по-бързо от пътуването с кола, влак или автобус.

Удобство: Самолетните компании предлагат удобства като безплатна закуска и напитки, индивидуални екрани за забавление и удобни седалки.

Гъвкавост: Можете да изберете между много редовни и чартърни полети, които да отговарят на вашите нужди и предпочитания.

Цени: Самолетните билети може да бъдат достъпни и на изгодни цени, особено ако резервирате място предварително.

Разнообразие: Има много различни авиокомпании, които предлагат полети до Грац, така че можете да изберете най-удобната за вас.

Удобна летищна инфраструктура: Летището на Грац е добре обслужено и разполага с добри транспортни връзки, които да ви осигурят лесен трансфер до центъра на града.

Пътуването до Грац със самолет е бързо, удобно и може да бъде достъпно на изгодни цени, което го прави едно от най-добрите решения за вашето пътуване.

Евтини полети до Грац

Евтини полети до Грац
Евтини полети до Грац

Грац София полети

Полетите между Грац, Австрия и София, България, се извършват от няколко авиокомпании, включително Austrian Airlines, Bulgaria Air, Ryanair и Wizz Air. Честотата и цените на полетите могат да варират в зависимост от сезона и предлаганите промоции. Пътуването със самолет между Грац и София обикновено отнема около 1 час и 30 минути. Пътниците могат да се възползват от услугите на летище Грац – Талерхоф, което е разположено на около 10 километра от центъра на града.

Резервация за самолетен билет до грац по телефона

Можете да направите резервация за самолетен билет до Грац по телефона, като следвате тези стъпки:

Намерете контактната информация на авиокомпанията или туристическа агенция който предлага резерации по телефона за грац.

АеротурММ ОТДЕЛ РЕЗЕРВАЦИИ И ПРОДАЖБА НА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ Телефон (+359 2) 946 11 08 (+359 2) 846 20 00 Факс (+359 2) 943 42 36 Мобилен (+359 ) 886 27 27 40 (+359) 888 11 69 69 ticketing2@aerotourmm.com

Свържете се с тях и посочете, че искате да направите резервация за полет до Грац. Уверете се, че имате при себе си необходимата информация, като дати и часове на пътуване, брой пътници, предпочитани места и други детайли, които могат да бъдат изискани.

Определете се за цена и начин на плащане. Можете да платите с кредитна карта или да използвате друг начин на плащане, който авиокомпанията предлага.

Получете потвърждение за резервацията си. Уверете се, че имате потвърждение за резервацията и следвайте инструкциите, които ще ви бъдат дадени от авиокомпанията.

Резервацията на самолетен билет до грац по телефона е бърза и лесна процедура, която може да ви спести време и усилия при планирането на пътуването ви до Грац.

Евтини полети до летище Грац Талерхоф

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Обадете се!